Top News – Prag katastrofe në San Francisco/ 58 kate rrezikojnë seriozisht, merren masa

Një grup inxhinierët po bëjnë gjithçka që është e mundur për të vënë nën kontroll situatën me një kullë prej 58 katesh, e cila është anuar ndjeshëm dhe rrezikohet seriozisht. Ndërtesa gjigande po anohet me gati 8 cm në vit. Kulla 58-katëshe, 196 metra e lartë, e hapur për banorët në vitin 2009, tani po… Continue reading Top News – Prag katastrofe në San Francisco/ 58 kate rrezikojnë seriozisht, merren masa